Ce e ala bibăr ma? )
Bre,cine pana mea sa fie Justin bieber.
Aaa, nu mi-am dat seama
Incearca sa faci ceva util in ziua respectiva, ceva care sa te oboseasca foarte mult, incearca sa faci un anumit sport care sa te extenueze.Sau poti citi o carte cand te pui in pat sa iti obosesti ochii.
Problema e că gândurile nu te lasă să adormi. Trebuie să încerci să nu te gândești la nimic. Când nu pot eu să dorm, încerc să-mi eliberez mintea de gânduri. Când țin ochii închiși, apar imagini aleatorii după un timp și dacă mă concentrez pe ele și nu pe gândurile mele, adorm. Poți să mai încerci să citești ceva foarte complicat, aveam un curs pe care dacă încercam să-l citesc mă lua cu somn și în timpul zilei. Mai poți să încerci să pui calculatorul pe radio și să-l programezi să se inchidă singur după jumătate de oră sau o oră. Eu îți recomand emisiuni, nu muzică, fiindcă discuțiile îți vor distrage atenția de la gândurile care te neliniștesc.
Gandeste-te la o imagine neagra /alba orice culoare unde nu e nimic si e liniste sau nah numara oi
Incerca sa te gindesti la clipele frumoase petrecute cu parinti tai, fratrele/sora si poate vei adormi mai repede si vei avea vise placute
Uita-te la televizor dar un program mai plictisitor ca adormi imediat. da-mi funda daca iti merge mi-e da.
Asa faci u?
Asa fac cu micata)
Ti-am vorbit urat de ma insulti?
Du-te seara la o plimbare de minim 20-25 de minute, seara pe la ora 8-8.30.Si cand ajungii acasa iti aprinzi tv, si o sa adormi cu el aprins.Garantat,si eu am incercat si crede-ma dorm bustean...Bafta!
totul-online.tk întreabă:
Carmen133 întreabă: