| adiprsk a întrebat:

Nu pot sa dorm noaptea! adorm numai pe la 5-6 dimineata.nu stiu care este motivu principal.incep sa ma gandesc la fel si fel de chestii si nu pot sa dorm. cateodata am impresia ca pierd timpu daca nu stau treaz dar.ma trezesc in schimb la 3-4 dupa masa.sincer nu stiu cum sa fac sa dorm si eu ca omu!?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna, servesti coca-cola? asta iti ingreuneaza sonmul si da o stare de agitatie, stai mult la calculator? tv? si astea iti da bioritmul peste cap, incearca sa bei seara un ceai de tei cu un pic de miere de albine, si vezi ce se intampla...papawave

| fluturas2 a răspuns:

Schema dumneavoastra de tratament include doua medicamente moderne,lipsite de risc de dependenta.
Venlafaxina este un antidepresiv eficace, care actioneaza pe corectarea depresiei fara a influenta intr-un fel specific somnul-la cele mai multe persoane nu are nici un efect pe somn, rar la unii da insomnie, mult mai rar, la altii da somnolenta-de aceea aveti asociat seroquel pentru corectia insomniei.
Seroquel la doza de 100 de mg are efect de inducere a somnului si actual, in SUA, este preferat pentru tratamentul insomniei la aceasta doza, deoarece, spre deosebire de somniferele clasice, este lipsit de riscul de dependenta.
Tratamentele pentru depresie se fac pe perioade de minim 6 luni,dar se pot intinde pe parcursul mai multor ani, in functie de gravitatea depresiei si de factorii de risc asociati-numarul de episoade de depresie din antecedente, structura de personalitate vulnerabila,istoric familial,etc-.
De aceea,daca ati folosit expresia "nu merge" legat de faptul ca atunci cand nu luati seroquel nu dormiti,nu este cazul sa va
ingrijoreze situatia, probabil ca va trebui luat pe o perioada mai indelungata de timp, mai ales daca nu v-a dat crestere in greutate sau sedare dimineata.
Daca insa v-ati referit la faptul ca manifestarile de depresie persista, atunci merita sa discutati cu medicul dumneavoastra psihiatru despre modificarea dozei de venlafaxina sau despre schimbarea antidepresivului. Dupa 6 luni de tratament, ar
trebui sa existe macar o reducere cu 50% a simptomelor care erau prezente la inceputul tratamentului, pentru a considera tratamentul eficace.
Mult succes si ...rabdare!

| Kassandra1408 a răspuns:

Somn usor de la Hofigal - doua pastile cu jumatate de ora inainte de culcare - in aproximativ 21 de zile ti se va regla somnul. Sunt 100% naturale si nu au efecte secundare - pot fi cumparate din farmacii.
Eu m-am mutat in Bucuresti acum o saptamana, si de atunci am probleme mari cu somnul - dorm 3-4 ore pe noapte in loc de 8 cum dormeam acasa. Am luat pastilele si ma simt mult mai odihnita happy

| adiprsk explică (pentru Kassandra1408):

Da.pai.inca nu mi-am revenit cu somnu.tot asa sunt. poate. poate si mai rau.da nu am nici o stare.nu am fost la doctor deloc.dar o sa trec in cel mai scurt timp.DOAMNE AJUTA!

| Barney a răspuns:

Si eu gandesc " Pierd timpu daca dorm ", dar eu nu dorm de loc, poate doar 2-3 ore pe zi, dar mai mult nu

| Zen_Fum-x_1995 a răspuns:

An aceas sitoatie sunt si eu nu stiu cum sa fac sa dorm ziua ajutati-ma ca simt ca anebunesc noaptea ma chinui sa dorm da n pot an scimb ziua pe la 6-7 ma ia somnu instantaneu AJUTATIM!