| Bogdinzilaa a întrebat:

Nu pot sa fac caca de 2 zile pot trage parturi e totu oke. Dar am skos in 2 zile decat 2 caca super mici si subitiri cam cat degetu mic.Si vreau sa stiu ce e? Si vreau sa va zic ca inainte de a nu putea am facut kaka de 2 ori mari si am avut o diaree de 2 ori in acea zii. Vreau sa mai stiu daca exista vreao boala in care sa nu poti sa faci caca si sa mori plz un raspuns ceva:X?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| andru8700 a răspuns:

Banuiesc ca este vorba de o constipatie.....Nu banuiesc, sigur. Cea mai buna solutie este sa mananci un iaurt ACTIVIA, nu o sa mai ai probleme nici cu ''caca'' nici cu ''partu''. Nu se moare dintr-o constipatie, cine ti-a spus asta? E doar o constipatie toata lumea o are, nici macar nu este nevoie de medic pentru asa ceva.Trebuie sa recunosc ca m-ai facut sa rad.

2 răspunsuri:
| wforweirdo a răspuns:

Eşti constipată! "2 caca super mici şi subţiri" morrolling on the floor)))

| deutssa1 a răspuns:

Puteai sa te exprimi un pic mai frumos nu ''caca'' in fine...iti spun k ai facut o constipatie, te poti duke la farmacie si poti lua un sirop saw pastile ii spui ce simtome ai si daca nu merge cu pastile du-te la doctorwinking sper ca ti-am fost de ajutor... funda?
:X