| Gabriello02 a întrebat:

Nu pot sa inteleg de ce intr-o zi gandesc intr-un mod iar in alta zi complet diferit, pur si simplu am 2 moduri de a gandi:

Mod 1. Sunt cam egoist ma gandesc doar la distractie si la lenevie, imi place muzica, dansul si tot ce tine de arta, ma gandesc cum sa fiu mai popular printre cei de varsta mea, sunt complet imatur, imi sta gandul doar la activitati artistica si sportive, ma complexeaza defectele fizice, sunt complet egoist si fitos.

Mod 2. Ma gandesc mereu la cei din jurul meu, incerc sa-i ajut cat pot, fac multe sacrificii, imi pare rau de actiunile mele egoiste, imi sta gandul foarte mult la scoala, de a fi printre primi si de a avea o meserie buna in viitor, ma complexeaza faptul ca traiesc inconjurat de persoane mai limitate si egoiste, vreau sa fac lucruri marete in viitor si sa fiu bagat si eu in seama, sa arat lumi inteligenta mea, astept si eu o apreciere, eu fac des lucruri altruiste fara a astepta ceva la schimb dar ma enerveaza ca primes la schimb doar bataie de joc.

Nu stiu ce se intampla cu mine, pur si simplu intr-o zi sunt bun in alta rau, pur si simplu parca sunt 2in1, nu pot imbina aceste doua personalitati ce traiesc in mine. Ce credeti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Trsci printr-o criza adolescentina, iti ca trece, stai linistit. Bafta!

| Zabbyel a răspuns:

Nu se-ntampla nimic cu tine
esti tu si ale'tale gandiri/fapte
ce cred? esti normal si atata tot!

| Quanah a răspuns:

In primul rand, nu sunt probleme de natura medicala! Totul tine de psihicul tau. Multi ar spune ca este bine sa gandesti diferit. Amandoua moduri de gandire le "aplic" si eu [modul 1 doar cand este necesar]. Nu te ingrijora! Totul pleaca de la psihicul tau. Daca nu te accepti asa, ai putea sa te adresezi unui psiholog happy. El iti poate explica mai detaliat ca este bine sa gandesti diferit, si nu tot timpul la fel.

| rareson168 a răspuns:

Da, si eu am o problema asemanatoare. As vrea si eu sa schimb asta la caracterul meu, dar nu am ce face. De cateva zile infrunt aceasta povara.