| AndradaTa a întrebat:

Nu pot sa ma duc la toaleta cand sunt cu iubitul meu.Stam impreuna cam 4 zile, iar eu nu pot sa am scaun. Ce pot sa fac? Sunt disperata.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cat a răspuns:

Buna, Andrada!
In cazul in care in mod normal nu ai probleme de aceasta natura, e foarte posibil ca acum totul sa aiba o cauza psihica.
Actul mersului la toaleta e unul puternic intim, pe care poti sa-l faci intr-un mediu care ti-e familiar, stiind ca esti in siguranta.
Daca nu esti de foarte mult timp cu iubitul tau, poate ca nu s-a format inca o familiaritate care sa-ti permita sa te simti in largul tau. Ar putea fi legat de nevoia ta de-a parea cat mai aproape de un ideal feminin (cui i-ar placea sa cada de pe un asemenea piedestal, stand o groaza in baie si scotand zgomote ciudate?).
Mai ia in considerare si factorii externi. Daca-ti doresti sa nu fii auzita, da drumul la apa de la chiuveta sau la cea de la cada.
Cel mai important mi se pare sa te intrebi in ce stadiu al relatiei te afli cu prietenul tau si ce parte din tine nu se simte suficient de in siguranta cat sa fii umana pana la capat.
Nu lasa situatia sa persiste. Dincolo de consecintele fizice, nu cred ca e benefic sa perpetuezi aparente.
Mult succes si spor la introspectie.

2 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Probabil ca esti putin rusinoasa dar nu-i bine cum procedezi, 4 zile e mult....in baie nu intra nimeni cu tine, incearca sa faci...

| DiamondEyes a răspuns:

Incearca ceva, cu efect laxativ.