Preferabil sa nu consumi alcool deloc, mai ales daca ai observat ca ai anumite probleme cand il consumi.
Macar incearca pe o perioada de 6-12 luni si vezi daca este vreo diferenta.
Presiunea aia de sub ureche pe la maxilar imi suna cunoscuta, te ia si cu ameteala, simti si o ''vajaitura" care pleaca spre cap? O posibila cauza ar fi ca te ia rapid, ca nu tii la bautura, asta pateam la inceput cand ma apucasem sa beau alcool, simteam si eu presiunea aia de care zici, dar de intepatura nu am auzit, o posibila cauza ar putea fi ca iti creste tensiunea, te stii cu probleme de genul la inima?
Nu. Doar o intepatura. Si nici nu o simt mereu. O simt dupa prima gura de alcool cand se intampla destul de rar ce e drept, dar e ciudat. Nu am probleme de sanatate
Ciudat tare de tot, asa ceva nu am auzit vreodata, nu cred ca ai motiv de panica daca zici ca se intampla din cand in cand si nu ai probleme de sanatate, poate o fi vreo sensibilitate de-a ta in legatura cu anumite bauturi, se intampla asta indiferent de bautura sau doar la anumite tipuri? O fi o mica intoleranta, pentru linistea ta incearca sa discuti cu un medic.
Da. E de preferat să nu consumi alcool.
Dacă ești la o petrecere și este presiunea socială, îți recomand să te prefaci că bei, iar când ai ocazia, să mai verși din pahar fie într-un gunoi etc. Deasemenea, recomand să consumi multă apă ca să diluezi orice picătură de alcool consumat.
În special pentru că ești fată, nu se vede bine să pari băută/amețită.
Deasemenea, dacă ești sub influența alcoolului, riști să profite de tine băieții, în cel mai rău caz să te violeze.
Unele se opereaza sa aiba botul meu. Cu tenul ala intunecat eu nu as vorbi in locul tau.
Mario1996 întreabă: