Nici eu nu am mai urmarit fiindca am renuntat la cablul TV de multi ani.Sincer da, cred ca, din pacate, iar ne vom distra cu mastile si tot tacamul.
Nici eu nu mă uit la TV aproape deloc la știri, deci nu-s la curent. Am analizat graficele trimise în link. Nu știu ce să zic, chiar nu-mi pot explica creșterea. Totuși majoritatea populației României a trecut prin boală și deci s-a imunizat pe cale naturală. Virusul nu a dispărut cu totul, dar nu mai sunt cazuri grave, cel puțin eu n-am mai auzit de niciunul. Tocmai fiindcă lumea a trecut prin boală și nu mai poate face decât forme ușoare sau în cel mai rău caz medii (depinde de organism).
Îți dai seama că n-am analizat graficele din țările vestice, dacă nici pe astea ale noastre nu mă uit. Dar știu că worldometers e o sursă foarte serioasă și profesionistă, am căutat alte date pe site până acum
Deci nu-mi explic nicicum creșterea, decât că poate se îmbolnăvește acel procent mic de populație rămas încă neimunizat (netrecut prin boală încă), fiindcă vara se transmite mai ușor orice virus fiind căldură.
O fi ea toamnă, dar cel puțin aici în Cluj sunt temperaturi de vară, cel puțin peste zi
Sper din tot sufletul să nu înceapă cu restricțiile din 2021-2022, că și înnebunesc Au distrus toată economia închizând-o și pe deasupra s-a dovedit științific că virusul trece și prin mască, deci dacă e să te îmbolnăvești, se întâmplă oricum, cu mască sau fără.
Iar asta cu internările a fost criminală treaba, fiindcă guvernul de atunci a închis toate spitalele pentru celelalte afecțiuni (non-Covid) și au murit zeci de mii de bolnavi de cancer în fază terminală (80-88% din bolnavii cronici parcă), și nu numai de cancer ci și de alte boli cronice. Am fost singura țară din lumea civilizată care a închis spitalele în loc să facă circuite separate (ca peste tot în Europa civilizată). Iar modul de gestionare al pandemiei a fost criminal de-a dreptul, inclusiv modul în care au fost îngropați morții în saci negri de plastic. Nu mai zic de cât s-a furat fiindcă s-a cumpărat totul fără licitații, prin atribuire directă. Sau de alte inepții precum închiderea magazinelor la anumite orare și impunerea intervalelor la care pot ieși pensionarii să-și facă treburile (Cumpărături etc.).
Plus încercarea de a impune vaccinarea obligatorie și de a condiționa locul de muncă de vaccin (vezi proiectul USR no jab-no job)...statul român, politicienii români de la putere, guvernul, majoritatea parlamentară care l-a susținut ar trebui acuzate și judecate pentru tentativă de genocid din punctul meu de vedere! Plus pentru subminarea economiei naționale, pentru deturnare de fonduri și pentru o mulțime de alte infracțiuni grave (abuz de putere etc.)!
Sper să nu se mai repete nimic din toate astea vreodată!
AndreiPopa20059 întreabă: