Te-ai uitat la prea multe filme,trebuie sa separi realitatea de imaginatie. Duci lipsa de incredere de sine, sfatul meu e sa lasi filmele o perioada, sau dormi cu lumina aprinsa daca ti-e frica, pune pc-ul la stins cu un film(de preferabil twilight, am adormit de 5 ori la el, si pana in prezent nu am reusit sa-l vad pana la capat).Nu stiu, povestea cu emily rose o fost doar un film, inspirat sau nu pe fapte reale tu va trebuii sa-ti invingi temerile intr-un fel sau altul.Nu te omoara nimeni in somn, si daca o face ai dat ortu' popii fara sa simti nimica, parerea mea e ca ai luat prea in serios ora 3:00.Alt sfat e sa iti iei inima in dinti, sa fii sincer si sa-i povestesti despre asta unei persoane apropriate, e un inceput.Multa bafta
Eu de mic copil sunt in aceeasi situatie.stau prost cu somnu. nu prea e ceva de facut.dar iti recomand sa nu mai ei somnifere ca va fi fara rost
Nu mai iau somnifere de 2 luni. Am incercat sa nu dorm 24 de ore, poate mi-a veni somnul...dar am mai dus o zi intreaga fara sa casc sau fara sa simt oboseala..parca-s ceva SUPERHUMAN
Mai exact biblia ne numesc ceva foarte speciali.ca se spune ca nici cel de sus nu prea doarme e greu acum ca apoi pentru cei ce dorm bine prea bine o sa treaca in locul nostru si noi in locul lor la ei va fi etern la noi doar temporar.stai calm si nu lasa nervi sa te invinga