| donottouchmybody a întrebat:

Nu reuşesc să îmi găsesc zone erogene, în afară de clitoris, şi uneori nici el.
Ar putea însemna probleme de sănătate? Menționez că fac des infecție urinară din cauza duplicității rinichiului stâng (rinichi dublu gen).
Îmi poate afecta libidoul şi viața sexuală (toată viața)?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Poate că nu e suficient să încerci singură; uneori atingerea altei persoane e simțită mult mai intens decât cea proprie. Având în vedere ce nume de utilizator ai ales, probabil că încă nu ai încercat asta, dar nu e timpul pierdut.
Abia în acel caz, dacă tot nimic nu simți, ar putea fi ceva probleme. Deși nu-mi vine să cred.
Pe de altă parte, libidoul nu are legătură cu sensibilitatea ta la excitație, ci e pur și simplu pofta de sex. Pe care o au nu doar nimfomanele, ci și unele femei anorgasmice. Și dacă nu mă înșel, chiar și tu însăți, altfel nu ai căuta să vezi pe unde ai ascunse „butoanele" plăcerii.
Pe de altă parte, calitatea vieții sexuale depinde direct și nemijlocit de cantitatea de plăcere, satisfacție ce rezultă de obicei în urma practicării acestei îndeletniciri.
Infecțiile urinare nu ar trebui nici ele să afecteze excitabilitatea, dar e drept, provoacă un disconfort.

| donottouchmybody explică (pentru mihai69):

Ideea e că da, am probleme(numele e pus gen "nu mă atinge nimeni înafară de prieten") laughing
Mi-am început viața sexuală de 2 ani...
La început a fost bine, dar în timp nu a mai fost la fel
O să mă cam duc şi la ginecolog pentru că am început să răcesc mereu(cred că la ovare)înainte de menstruație şi să mă doară burta şi probabil asta e cauza
*răcesc la ovare*= microb sau ceva pe acolo

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se gaseste in farmacii un dispozitiv care masoara starea de excitatie in anumite parti ale corpului, insa da erori.Nu te sfatuiesc sa.l iei.Mie, de exemplu, imi arata un nivel ridicat de excitatie la nivelul ultimei vertebrei coccigiene, cand de fapt eu aveam hemoroizi.Incearca cu telefonul mobil:da.l pe vibratii, pune.l pe o zona(ia.le pe rand) si suna.te de pe fix.
Bafta!

| alexia29 a răspuns:

Du te la ginecolog :p te poate ajuta