Logic ca nu slabesti daca mananci 2 mese pe zi trebuie sa ai 5 mese. 3 principale si 2 gustari. Nu manca inainte cu 3 ore sa dormi. Fructele nu se consuma seara decat in cazuri speciale. Ce sport faci?
Eu zis sa te axezi pe exercitii de tip cardio(Jogging,aerobic,tae-bo, pilates, saritul corzii etc). La sala ar trebui sa ai aerobic:). Exercitiile la aparate de forta sunt mai mult pentru cei care au slabit si vor sa se tonifieze. Depinde cat vrei sau cat mai ai de dat jos:)
Daca vrei mai multe informatii sau sprijin moral etc-> www.slabute.ro :) ma gasesti pe acolo>:D
Probabil ai probleme cu glanda. Mergi la un medic endocrinolog, te va ajuta sigur si iti va spune cauza. Succes!
Pentru Awndre.Fac sala.Alerg la banda minim 30 de minute apoi exercitii pentru abdomene, picioare brate.Cand ma simt mai in forma alerg chiar si o ora.
Luiza,
Nu reusesti sa slabesti oricat efort ai depune sa ai o dieta echilibrata, hipocalorica, o dieta de slabit "asa cum scrie la carte"?
Mesele tale contin exact atatea calorii cat trebuie sa contina pentru a slabi sanatos; te feresti de tot ce inseamna alimente periculoase pentru silueta si totusi grasimea ramane pe loc?
Si in afara de asta …
* simti o stare de apatie sau oboseala cronica?,
* mai mult ca oricand, simti nevoia sa mananci dulciuri?
* transpiratia iti miroase mai puternic decat de obicei
Atunci este clar!
In organismul tau s-au acumulat toxine periculoase care trebuie eliminate cat mai rapid!
Iata si cateva sfaturi pentru detoxifiere si slabire aici:
http://de-slabit.co.cc/nu-reusesti-sa-slabesti.html
Succes!
Sincer? continua tot asa. Trebuie sa ai rabdare. Rezultatele nu apar peste noapte
Ar trebuie sa mergi la un nutritionist care te poate ajuta in legatura cu alimentatia. Este foarte bine ca faci sport, insa 2 mese pe zi nu sunt necesare. Acum depinde si de cat timp faci sport, intrucat este posibil ca organismul tau sa se fi obisnuit cu acest ritm de viata si astfel te ajuta doar sa te mentii. Nu sunt insa medic ca sa fiu in masura sa-ti dau niste sfaturi exacte si cel mai bine ar fi sa mergi la un nutritionist daca doresti cu adevarat sa slabesti :*
Eu cred ca e din cauza organismului dar continua ca e bine sa faci sport eu nu fac da sunt slabsi eu am fost mai grasut da am slabit odata cu inaltimea