| HIoana11 a întrebat:

Nu reusesc sa slabesc, vreau sa dau jos doar 5-6 kg.Fac sport(karate ashihara),exercitii de tonifiere,sunt vegetariana, beau 2-3 l de apa sau ceai pe zi(nu beau sucuri),nu manac produse care contin e-uri etc., si tot nu reusesc sa slabesc.Am multa masa musculara bine tonifiata dar este acoperita cu un strat de tesut adipos(cel mai mult pe zona soldurilor).Nu inteleg unde gresesc.
Sper ca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Holy2010 a răspuns:

Putin probabil ca faci karate in fiecare zi. Ai nevoie de efort fizic de tip cardio in principal si daca se poate zilnic. Apoi se vede de mai sus ca nu prea pricepi cum merge treaba cu nutritia asa ca greseli sunt sigura ca faci multe. A fi vegetarian nu innseamna nimic sanatos daca nu ai cunostinte de nutritie si nu te asiguri ca nu iti provoci carente. Si sa ne lamurim, nu E-urile ingrasa! Ci caloriile din mancarea ta vegetariana. Calorii prea multe se pare pentru ca daca nu ar fi asa ai avea si rezultate. Orice carbohidrat rafinat si produsele preparate din acesta sunt vegetariene dar ingrasa (ex painea si produsele de patiserie cipsuri, snacksuri covrigei) Ceaiurile pe care le bei, daca sunt indulcite...ingrasa. Nu stiu ce varsta ai sau motivele pentru care ai devenit vegetariana dar ai doua variante ori te educi ori diversifici dieta. E foarte greu sa nu ai carente nutritionale atat timp cat nu intelegi principii de baza dar explicatia e simpla mananci mai multe calorii decat consumi.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Greseti mancand carbohidrati, aia afanzeaza si se transforma in grasime. Scoate painea si fainoasele din aliemtatie si vei vedea cum dai jos si cum dispare si garsimea de pe abdomen, spate, fese etc.

| kiri11 a răspuns:

Buna, pe langa sport trebuie sa-ti fixezi cele 3 mese si cea mai tarzie sa fie pana in 19. Eu pe langa asta am folosit si suplimentul Green Coffee care pot spune ca m-a ajutat destul de mult pentru am atinge scopul de 16 kg in 3 luni happy.