| roxanabianca96 a întrebat:

Nu stiti cat costa o operatie pe creier in Cluj?(funda)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MMihai a răspuns:

Nu este voie să răspunzi cu nu știu, dar eu ți-am explicat că costurile unei operații plus spitalizarea depind de complexitatea intervenției chirurgicale, și de natura afecțiunilor pacientului, că operațiile la creier sunt între cele mai dificile deoarece creierul este ceva moale și trebuie și un instrumentar f modern pentru asemenea operații, pentru ca să reușească bine, asemenea operații.
Poate ar trebui să se intereseze și care spitale sunt mai bine dotate cu aparatură modernă, că și asta ajută f mult!
Arăta la televizor că au cumpărat un fel de robot foarte scump, de care să se ajute chirurgii când operează, dar parcă era la spitalul Fundeni din București și era pentru operații obișnuite nu pentru operații pe creier.
Poate există așa ceva și pentru operații pe creier.
Trebuie să se intereseze, ce spital din România este mai bine dotat pentru pentru operații pe creier, că un instrumentar modern ajută mult.
Oricum îi doresc sănătate cunoștinței tale.

3 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Nu am nici cea mai vagă idee, dar depinde indiscutabil de costurile și de complexitatea acelei operații și de porțiunea din creier unde trebuie făcută acea intervenție chirurgicală.
Sunt zone unde are acces mai ușor și zone ale creierului unde au acces mai greu!
Una este să îndepărtezi un cheag de sânge de la suprafață și alta este să scoți o tumoare.
Cred că depinde de complexitatea și de riscurile pe care le implică o asemenea intervenție chirurgicală.
S-ar putea să se facă și intervenții chirurgicale ale căror costuri să fie suportate de stat.
Sau de societatea la care este asigurată respectiva persoană!

| fulgerul a răspuns:

Daca e pentru Boc, sponsorizez si eu!

| ruxyruxylove a răspuns:

Nu stiu, dar cred ca e mult!