anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiti ceva tratamente naturale pentru tratarea acneei?happy.

>mersibig grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

S-a mai raspuns la o intrebare asemanatoare; remediile sunt in articolul acesta, la pagina 4 cred http://bit.ly/cZRGVt

| Ana-Maria94 a răspuns:

Eu folosesc o solutie pe baza al aclcool si este foarte buna.

| octavianpas a răspuns:

DEtoxifierea organismului cu gel de aloe si ceai din muguri de aloe First si crema cu propolis, toate de la Forever Living Products.

| hugo a răspuns:

oh go on spirt, am mai spus aici pe site si altor persoane, spirtul usuca...happy

| Black_Cherry a răspuns:

Te poti spala cu ceai de musetel si sa faci baie cu aburi. alat metoda este o masca din frunze de salata pisate cu mixerul sau la blander. poti incerca si o masca de grefa deoarece grefa e buna pentru ten

| Zăppă a răspuns:

Eu nu stiubig grin

| Zăppă a răspuns:

Am ceva de la Avon ipotriva acneei
Lotiune astringenta de curatare Clearskin
Mergewinking

| elvisedy a răspuns:

Cum sa nu stim!

| anca_7959 a răspuns:

Eu nu am probleme cu cosuri, dar cand imi apare vreunul ma dau cu ceai de musetel pe fata, si intr-o zi imi trece. daca ai acnee, poate nu o sa mearga deoarece e mai complicat.

| mikko a răspuns:

Mdah.lut/argila de la farmaciebig grin...se pune in apa si se amesteca pana se dizolva