| loL_7570 a întrebat:

Nu stiti un fel de mancare care iti opreste(nu stiu cu sa zic)pofta de mancare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Alynutzaaa a răspuns:

Ca sa nu ai asa multa pofta de mancare poti folosi urmatoarele metode :

-inainte de orice masa bea o cana mare de apa chiar daca o sa bei fortat ( stomacul iti va da impresia ca e plin, iar pofta de mancare va scadea )
- mananca lamaie, in ceaiuri stoarce putina lamaie sau helas
-de asemenea si greful este bun
- e important de asemenea sa ai un regim de viata sanatos, sa mananci de 3 ori pe zi pe cat posibil la aceleasi ore, deoarece daca nu vei respecta cele 3 mese principale ale zilei, vei avea mereu senzatzia de foame!
-cand te plictisesti incearca sa nu apelezi mereu la mancare, gaseste ceva distractiv si care iti capteaza atentzia!

8 răspunsuri:
| bogdanp a răspuns:

Daca mananci biftec tartar...bineinteles daca poti...Iti garantez ca 12 ore numai ai treaba cu mancarea! Este foarte consistent.Succes!

| Zoelinda a răspuns:

Legume

| BeHappyForMe a răspuns:

Cica ouale de prepelita am citit unde da nu scria de ce opresc pofta de mancare, probabil au un gust mai aparte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca iei o linie sau doua de sare de baie migic...si nu mai iti trebuie garanatt sa mananci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca iei o linie sau doua de sare ab edie special gold magic.etc si garantat numai iti trebuie sa mananci

| NickiMinaj a răspuns:

Ai putea sa incerci ceaiul ala Silhouette Help, multe prietene il lauda. Sau, ca sa mergi la sigur, mananca la ore fixe si ai grija sa iei si ceva gustari sanatoase intre mese, gen migdale, un mar, o felie de paine prajita etc etc.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Trebuie să consumi alimente sărace în calorii, nu trebuie să te privezi de alimentație.
http://calorii.oneden.com/
Pa, pa.

| OanaG a răspuns:

Mancarea sa-ti opreasca pofta de mancare. Nulaughing eu una n`am auzit.Sunt unele batoane speciale, dar poti lua vitamine pentru soparea poftei de mancare.