Ca sa nu ai asa multa pofta de mancare poti folosi urmatoarele metode :
-inainte de orice masa bea o cana mare de apa chiar daca o sa bei fortat ( stomacul iti va da impresia ca e plin, iar pofta de mancare va scadea )
- mananca lamaie, in ceaiuri stoarce putina lamaie sau helas
-de asemenea si greful este bun
- e important de asemenea sa ai un regim de viata sanatos, sa mananci de 3 ori pe zi pe cat posibil la aceleasi ore, deoarece daca nu vei respecta cele 3 mese principale ale zilei, vei avea mereu senzatzia de foame!
-cand te plictisesti incearca sa nu apelezi mereu la mancare, gaseste ceva distractiv si care iti capteaza atentzia!
Daca mananci biftec tartar...bineinteles daca poti...Iti garantez ca 12 ore numai ai treaba cu mancarea! Este foarte consistent.Succes!
Cica ouale de prepelita am citit unde da nu scria de ce opresc pofta de mancare, probabil au un gust mai aparte.
Ai putea sa incerci ceaiul ala Silhouette Help, multe prietene il lauda. Sau, ca sa mergi la sigur, mananca la ore fixe si ai grija sa iei si ceva gustari sanatoase intre mese, gen migdale, un mar, o felie de paine prajita etc etc.
Bună.
Trebuie să consumi alimente sărace în calorii, nu trebuie să te privezi de alimentație.
http://calorii.oneden.com/
Pa, pa.
Mancarea sa-ti opreasca pofta de mancare. Nu eu una n`am auzit.Sunt unele batoane speciale, dar poti lua vitamine pentru soparea poftei de mancare.
Special . întreabă: