| ZuZyK_7094 a întrebat:

Nu stiu cat de bine va pot explica dar sper sa intelegeti.Am niste pui de aproape 2 luni iar in seara aceasta pe unul dintre ei l-am gasit intepenit intr-un fier. L-am dus in casa, i-am dat cu spirt, am bandajat-o si ca sa descopar ca sub o aripioara are o rana dar nu ii curge sange ci un fel de apa. I-am dat cu putina faina dar se simte rau.Va rog din suflet sa ma ajutati, sunt disperata! Va multumesc!crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| NewSummer2013 a răspuns:

Selectia naturala

| NewSummer2013 a răspuns:

Incearca cu MIBAZON

| deeya_8335 a răspuns:

Puteai sa pui niste antibiotic praf pe ranathinking Mai bine te duci la veterinar. Sper sa se faca bine micutzu'happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In acea zona probabil s-a lovit asa ca prea multe nu ai ce face, daca este de taiat taie -l, daca nu, lasa-l asa nu se intampla nimic, nu moare din asta. Sanatate.