anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu ce am avut astazi la scoala. M-a durut capul foarte rau si stomacul. Eram ametita. Colegii mi-au spus ca sunt palida, etc. straight face
Am avut 7 ore astazi. Sa fie de la oboseala?
Va rog sa-mi spuneti daca asi stii ce-asi avea. La doctor cred ca ma voi duce cat de curand. :-s

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| claudiaclau a răspuns:

Buna...am avut si eu astfel de stari.cred ca sunt de la oboseala si stres.iar stomacul te-a durut fiindca nu mananci dimineata.

| Artemisia a răspuns:

Hey^^
Se poate sa fi fost o scadere de calciu.Se poate sa fie din cauza oboselii si a stresului si plus ca in perioada asta sunt teze si examene.
Tu poate nu mananci dimineata cand pleci la scoala si esti mai slabita.
Este normal sa fi asa in perioada asta.Mie imi este foarte somn si nu am pofta de mancare.Este din cauza oboselii acumulate de-a lungul anului scolar.
Nu se poate trata asta.Sa iti dau un exemplu:
Eu am scapat de teze si nici numai avem teme prea multe.Azi am venit la ora 14 de la scoala, iar la 14 jumate am terminat cu temele.Eu am niste prietene care locuiesc vizavi de mine.Am mers la ele si am ascultat muzica, ne-am jucat diferite jocuri, am citit, ne-am facut poze etc.Suna nice nu?
Chiar daca a fost un program relaxat sunt obosita foarte tare.
Acum ma voi culca catre ora 22 si maine ma trezesc la 8. Dar tot imi e somn, si nu am chef sa mananc nimic.
Am nevoie de o vacanta, sa stiu ca e gata totul, sa stiu ca nu am scoala, sa ma simt libera.De asta ai nevoie si tu.
Ai putea sa consulti un medic, dar cred ca iti va spune acelasi lucru.
S-ar putea ca aceste simptome sa vina de la ceva boala pe care s-ar putea sa o ai tu, dar slabe sanse.
Dar mai bine mergi si faci niste analize, sa fi linistita.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă se manifestă în continuare, trebuie să te vadă medicul.
Posibil oboseala, o alimentație mai puțin sănătoasă, lipsa somnului, etc.
Pa, pa.