| bia1981 a întrebat:

Nu stiu ce are perusul meu a facut scaun(caca) cu sange. multa apa si face de ca-ti va ani nu are un scaun normal(diare) are 8 ani si nu mai poate zbura ca am incercat si a picat. RASPUNSURI CAT MAI REPEDE FUNDA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Mariusssssssssssssssssssss a răspuns:

Buna! Ma poate ajuta si pe mine cineva in legatura cu imperecheara perusilor? Eu am doi perusi si mi-au facut oua acum 2 zile. Eu stiu ca anul trecut au facut tot ei, 4 oua, dar din pacate nu stiu de ce nu le-au clocit. Nu stiu ce nu le-au placut. Acum eu vreau sa stiu ce trebuie sa fac ca sa le cloceasca. E voie sa ii mut ziua afara si noaptea sa ii pun in casa? Eu asa fac: dimineata ii scot afara si seara ii pun in casa. Ce sa fac ca sa scoata pui cu siguranta? Sa nu-mi faca ca si anult trecut... Multumesc anticipat!