anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu ce e cu mine acum 30 de minute stateam la calculator, ascultam muzica nu ma durea absolut nimic m-am ridicat sa pun telefonul la incarcat am inceput sa ametesc am cazut jos si m-am trezit inconstient pe moment nu veniti cu raspunsuri de genul : "Erai beat" caut motive/sfaturi/raspunsuri am uitat s-a spus mi sa mai intamplat odata.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Ti-ai masurat tensiunea in ultima vreme? S-ar putea sa ai tensiunea mica, poate cauzata de demineralizarea/dehidratarea din aceasta perioada. Transpiri ambundent si nu te hidratezi sau nu compensezi mineralele pierdute. Iti recomand o dieta fara grasimi animale si zahar, in loc sa consumi multe fructe/legume (cel putin 40% din alimente), in plus vezi cum stai cu calciu, poate iei niste suplimente cu calciu de la farmacie sau consumi alimente bogate in calciu, ca lactatele si semintele/nuci (neprajite).

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| prafdestelutze a răspuns:

Cred ca lipsa de calciu e de vina!

| crazygirlyo a răspuns:

Consulta un doctor. e posibil sa ai lipsa de calciu sau de la nemancat sau caldura!

| cockie_green a răspuns:

Ar trebuii sa mergi la un doctor... m-ai mult ca sigur ai avut o cadere de calciu...

| Ramona_5995 a răspuns:

Cred ca ai o cadere de calciu, fugi si fa ti niste analize.:*
Insanatosire rapida! :*

| alexutu001 a răspuns:

Sall la fel cum mai zicea cineva pe aici s-ar putea sa ai o lipsa de calciu, si eu cand eram mai mic stateam in picioare si deodata am cazut inconstient pentru putin timp apoi am fost la spital si mi-a zis ca pierd calciu, uitate la unghiile de la maini si vezi daca ai ceva alb sub ele mai pe la mijlocul unghiei daca ai asa ceva inseamna ca ai lipsa de calciuhappy.

P. S o vizita la un doctor nu ar strica.sanantatehappy

| Abcfunny a răspuns:

Bună şi eu patesc aşa.
Cumpără de la farmacie gluconat de calciu[sunt fiole nu trebuie sa faci injecti spargi "dopu" si o bei normal]. Iei o fiolă pe zi de dimineaţă.

Sănătate!

| lollipop_6643 a răspuns:

Poate ai stat prea mult la pc... nu ai mancat foarte bine oboseala ai tensiunea mica sau ai grija sa nu fi facut o insolatie. in orice caz ai grija ce faci nu e de glumit cu asta.