| KindKid17 a întrebat:

Nu stiu ce naiba mi-a facut la masea. Dar ideea este ca trebuie scos nervul. Azi a fost prima interventie. M-a anesteziat, dar si acum ma doare maseaua. Si limba la fel in partea stanga. Cand pot manca si cand trece durerea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Crisstinayy12 a răspuns:

La fel a fost și la mine, jur! Și tot în partea stângă. Nu cred că am avut probleme și nu știu ce naiba a făcut și zice că trebuie să fie scos nervul. Peste 30 de minute poți manca

| KindKid17 explică (pentru Crisstinayy12):

Nu intelegi ca ma doare? Nici sa vorbesc nu pot.

| Renata07 a răspuns:

E normal sa te doară câteva zile chiar, așa a fost la mine. O sa te mai doara, pe parcursul intervenției și poate și dupa. Poți să iei un antiinflamator sa îți mai calmeze durerea la nevoie. Poți mânca după ce nu mai îți simți gura amorțită, cam o oră.