| Ary93 a întrebat:

Nu stiu ce pe lume traiesc...ma simt apatica; slabita iar alteori o stare de agitatie in corp.iau medicame tuk coaxil prescris de doctor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Încearcă niste neuroprotectoare la prescripția medicului. Te vei simti mai bine. Psihotropele induc dependenta. Nu te baza pe ele!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din starea asta nu ai să ieși cu tratamente, doctorii o să te țină așa in du-te vino și o să te îndoape cu pastile și tratamente până o să-ți crească barbă în tălpi... Pe ei nu-i interesează decât să îți plătești CAS-ul și să mai cotizezi pe cât posibil la tratamente care în cel mai bun caz o să te aducă într-o stare de amorțeală, o stare insipidă, apatică și doar nu ai să mai bagi de seamă multe lucruri, atât. Dacă vrei să-ți rezolvi starea asta trebuie să tratezi cauza, adică să ai o viață împlinită, fără stress constant și griji constante pe cap. Bănuiesc că ești și singură, găsește-ti pe cineva, cineva care să țină la tine și cu care să ai de schimbat o vorbă, cineva care să-ți ofere un suport moral.

| Ary93 explică (pentru anonim_4396):

Am prieten insa de o luna am problemele astea care ma supara...m-am saturat si eu sa iau tratamente si fara efect. Ceaiuri pentru linistire in afara de tei sti?

| HadesSs a răspuns (pentru Ary93):

Ceaiul de lavanda e bun pentru linistire acum nu stiu cati ani ai, dar cateva org.asme sunt mai bune decat orice medicament. happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ary93):

Păi dacă ai prieten atunci discută cu el și vezi care e cauza problemelor tale în primul rând, că să știi ce stă la bază, să știi la ce să lucrezi. Tu te vezi din interior, el te vede din exterior. Faceți o analiză și ajungeți la o concluzie, dacă ai timp și de câteva ședințe la psiholog să știi mai cu certitudine detaliile și după aia lucrați la respectivele probleme. Doar așa ai să-ți revii, tratând cauza nu efectele.
Ceaiuri nu cunosc că eu unul fug și de tratamente și pe cealaltă parte nu am timp de mine, nici de ceaiuri...

| Ary93 explică:

Medicamentul scuze.

| lAndreeall a răspuns (pentru Ary93):

Buna!
Am luat si eu pastile de depresie nu anxietate si iau, si pot spune ca sunt bune, dar nu rezolva cauza, doar amelioreaza simptomele.
Pe mine m au ajutat intr-un fel da iar in altul mi au dat reactii adverse, cei drept cam toate ingrasa de exemplu si asta nu mi-a placut. M am ingrasat in trecut rau de la ele cu 10 kg in plus.
Eu aveam arsuri pe corp uneori, arsuri in zona capului, atacuri de panica, frica multa, stima de sine la pamant, ma consideram rea, confuzie etc.
Coaxilul in prima sapt a fost groaznic cand l-am luat, ameteala mare, confuzie la maxim, ma ustura capul(in interior asa se simtea), zici ca traiam in iad.
Nu as mai repeta, mari dureri am avut.
Stii ce m-a ajutat?
Bunica mea, unii pot rade sau spune ca sunt minciuni, sau ca sunt un om prost etc, dar ea, acum multi ani, daca a vazut ca daca tot luam pastile si tot plangeam si imi era rau, mi-a zis haide cu mine la o biserica(crestin ortodoxa)
De durere si disperare am fost, iti spun sincer, cu primul mers s au intamplat minuni, starile se ameliorau, asteptam duminica ca sa pot merge, in sapt. in care mergeam nu imi mai era la fel de rau( si crede ma nu era niciun efect placebo, stiu ce am simtit).
Apoi incet am inceput sa caut sa merg la o biserica unde erau moastele unui sfant, a facut minuni cu mine, eram genul care nu pleca usor nicaieri pentru ca statea 2 ore in oglinda sa se machieze, eram tanara in perioada rock ului.
Si am mersi la biserica si inainte dar fiindca trebuia sa ma trezesc de dimineata sa ajung la biserica nu prea ma duceam, plus ca lumea isi dadea coate.
Sf Mina m-a ajutat, cu al doilea mers la el, am renuntat de la a ma machia asa mult.
Nu mi-am dat seama de minune decat dupa cateva sapt, ca sa vezi si tu cum eram.
Am avut piedici sa merg acolo, dar am trecut peste cu ajutorul lui Dumnezeu.
Inainte ziceam Dumnezeu nu exista, nu ca nu exista ci ca eram revoltata pe mine.
Spovedania si impartasania m au ajuatat si mersul la maslu care e pentru cei bolnavi.
Numai bine iti doresc, si sa tii minte acolo unde nu pot face oamenii minuni face Dumnezeu.