| IooMar a întrebat:

Nu stiu ce sa fac de la un timp sunt mai rece cu mama si nu stiu ma enerveza si ea de fapt nu face nimic, nu stiu ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alexa a răspuns:

Poate ca treci printr. o perioada in care ti. e greu sa fi aproape de ea ca inainte si sa vorbiti mai mult.incearca insa sa te linistesti tu, sa faci o pauza sa iti dai seama caree este problema si apoi mergi si discuta cu ea calm.vezi poate isi va da seama de aceasta raceala si poate va veni chiar ea la tine.banuiesc ca ati avut o relatie destul de buna daca te deranjeaza acum atat faptul ca nu mai sunteti ca inainte.gandeste.te de ce esti asa! nu sta, insa nici asa suparata pentru ca nu vei rezolva nimic.relaxeaza.te cateva zile, plimba. te, bucura. te de vacanta si apoi vorbeste cu ea!
multa bafta

4 răspunsuri:
| madalicious a răspuns:

Ori e de vina adolescenta, ori ti s-a urcat atat de tare caldura la cap incat, te enervezi repede, fie si din nimic. Eu optez pentru a doua varianta, pentru ca din cauza caldurii spiritele se incing, si asa apar si mai repede certurile [asta fiind si cazul meu].

| Rj a răspuns:

Incearca sa fii mai calma si mai dragastoasa cu ea. Parintii fac totul pentru noi. Incearca sa-i explici ce se intampla cu tine, poate a trecut si ea prin asta si te va intelege.

| georginika a răspuns:

Cred ca asa se intampla cu toti copiii la varsta asta.Adolescenta e de vina.

| maiu a răspuns:

Da stiu, am trecut si eu prin perioada asta. Dupa aceea ca sa rezov am inceput sa vb mai mult cu ea, i-am zis niste secrete, i-am cerut opinii si asa am inceput sa fiu mai buna, m-am mai dezghetat fata de eawinking. Sper ca o sa mearga si la tine. P. S eu de fiecare data cand ii zic un secret incep cu,, pot sa iti zic ceva ca intre prietene si nu ca intre mama-fiica,,