anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu ce sa intampla cu mine
Nu am incredere in mine sunt mereu tristă
mama mea e plecată in Spania de 15 ani si tatăl meu Nu prea vine la mine sa ma viziteze. cand vine maicamia la mine sa ma viziteze ne tot certam
dar recunosc ca nu o prea iubesc si nici ea nu ma prea iubeste
Oare mai are rost sa traiesc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Singuratatea duce la tristete. Aceasta este problema ta: singuratatea.
Se pare ca nu prea ai nici prieteni apropiati. Dar avem un Prieten bun sus in ceruri, si in a carui prezenta ne simtim cel mai bine. Daca ne-am gandi mai mult la El, la Dumnezeu, viata noastra ar fi mai buna, si ne-am simti fericiti indiferent de situatiile in care ne gasim. Increderea in Dumnezeu ne ajuta ca sa avem incredere in noi. Dragostea pentru El ne ajuta sa ne iubim pe noi insine.
In singuratatea ta deschide-ti inima inaintea Tatalui ceresc si spune-I tot ce ai pe suflet. El iti poate da pace si liniste. El te va face sa-L iubesti daca-L vei lasa.
Fa-ti un obicei sa stai de vorba cu Dumnezeu in rugaciune; fa-ti un obicei sa Il lasi sa-ti vorbeasca deschizand Sfintele Scripturi, Biblia. Este tot ce un om are nevoie.

| annneamary a răspuns:

Oare mai are rost sa traiesc... este gresit sa gandesti asa, faptul ca te certi des cu mama ta asta nu inseamna ca nu te iubeste poate incearca sa te ajute sa corectezi anumite greseli din viata ta tocmai pentru ca i pasa de tine. nu exista mame care sa nu isi iubeasca copii. stabileste-ti niste teluri in viata si indereapta-te spre ele cred ca esti doar dezorientata si fara nici un tel si pentru asta ai timp suficient sa analizezi doar partile negative ale vieti, totul poate fi frumos daca iti doresti cu adevarat sa fie asa, doar trebuie sa muncesti pentru asta, fericirea nu vine de la sine, muncim pentru ea

| Sebaseba33 a răspuns:

Cred ca si oameni de pe strada se gandesc la asta (ce rost au, ca mai bine ar muri )dar totusi nu o fac! Viata nu-ma tu o poti schimba.

| TNC2000 a răspuns:

Niciodata sa nu te mai gandesti la acest lucru. In viata, exista momente frumoase dar si momente mai putin frumoase. Nu ai parcurs nici un sfert din viata si deja te gandesti la moarte? Fii tare, fii pozitiva. Nu merita sa iti iei viata, indiferent de problemele pe care le intampini. Mereu trebuie sa mergi inainte si sa tii capul sus. Trebuie sa inveti si vei ajunge ceva in viata, ceva de care vei fii mandra. Repet, sa nu te mai gandesti niciodata sa faci acest gest, ai doar o viata pe acest pamant, trebuie sa o traiesti indiferent cum este ea.