Eu cand faceam sport aproape 10 ore pe zi ma confruntam cu asa ceva si se rezolva cu un masaj cu o crema Bangay cateva ciupituri si eram ca noua.
Pe zona dureroasa, unge-te cu un antiinflamatoare (gen Ketonal gel). Pentru a nu mai face carcei, trebuie sa-ti suplimentezi dieta cu magneziu. Pe sotul meu l-am vindecat dandu-i sa bea zilnic apa minerala magneziana (Biborteni Forte sau, mai bine, Valea Brazilor).
Lipsa de calciu si magneziu duce la spasme musculare.Cand ai asa un carcel trebuie sa-ti infigi un ac (daca o sa poti!) in muschi.
Am citit ca o intepatura usoara cu acul face sa dispara carcelul.Totusi este nevoie si de un tratament daca se repeta des si cu mare intensitateBrigaela a dat acum cateva luni un raspuns competent in aceasta problema.Cauta la raspunsurile ei.
Am avut si eu carceii insa nu ma durea asa de mult. du-te la farmacie sau la plafar este o crema un gel pentru carceii
Carceii apar datorita lipsei de magneziu. Recomand anticarcel de la zdrovit sau magneziu plicuri de la additiva.