| IonutSony a întrebat:

Nu stiu ce se intampla ca de la un timp dupa ce mananc la cateva zeci de minute am simptone de hipoglicemie.Mi-am luat de mai multe ori glicemia pe nemancate si nu a trecut de 90 cele mai multe valori fiind undeva pe la 80-85.Nu consum alcool si nu fumez.Analizele uzuale au iesit foarte bune chiat si cele de glanda au iesit ca la carte desi nu le facusem niciodata.Stau bine si cu tensiunea 13-8.Dorm bine noaptea si in general am un regim echilibrat de viata.Care ar putea sa fie cauza pentru care am acele simptome dupa masa.Ca o lipsa de energie parca sunt zombie.Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Valorile de 80-90 sunt valori perfect normale, asa ca esti pe drumul cel bun, valorile minime ale glicemiei a jeun (pe nemancate) sunt 60. Tensiunea e si ea buna. Lipsa de energe e din alta cauza, posibil pentru ca nu te odihnesti suficient sau nu ai un somn de calitate.