| VisSs a întrebat:

Nu stiu ce se intampla cu mine dar in ultimul timp nu ma pot concentra la nimic si nu stiu ce sa fac. straight face Incepe scoala imediat si vreau sa fac ceva sa-mi revin pana atunci. Sfaturi, ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Gandeste pozitiv si asa vei fi optimist.

| Ralucutza a răspuns:

Esti indragostit/a love struck. E normal la varsta ta laughing...mda, nu prea ai ce sa faci. Cel putin la mine nu functioneaza nimic.

| LexieG a răspuns:

Si eu am trecut prin asa ceva.Este o perioada normala in viata oricui.Important este sa fi ocupat mult timp, sa ai un ritm constant al activitatilor: sa iesi cu prietenii, sa te uiti la TV, sa participi la multe concursuri, vei vedea ca aceasta perioada nu va dura foarte mult.Este trecatoarewinking. Funda?

| AyLLin a răspuns:

Ia un memo plus sau niste lecitina de va ajuta din plin sau incearca sa mananci ciocolata,alune, nuci, migdale ajuta la concentrare. sper sa te fi ajutat.

| php a răspuns:

Pai poate esti indragostitsmug Sau poate chiar nu te poti concentra...in cazul asta scortisoare e bunahee hee ia seara o lingurita de scortisoara si o sa vezi randamentelehee hee

| raul12_1592 a răspuns:

Studiaza si calmeaza-te

| CRAZYGIR a răspuns:

Pai nu stiu ce sa iti zk dar cred ca esti indragosti/a