anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu ce se intampla cu mine. Plang din orice. Chiar si cand scriu asta plang. Ma descurajez total, n.am deloc incredere in mine. Cred ca sunt un dezastru total. De la un timp nimic nu merge bine. Am impresia ca nu pot face nimic bine. Am doar 14 ani, e normal sa plang atat de des si din orice? Ce pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

La vârsta ta nu este normal deloc. Îți recomand un psiholog.

| OldSoul a răspuns:

Ia partea buna din tot ce se intampla, incearca sa folosesti principiul 90-10 iti va fi mai bine, fii mai nepasatoare.

| KillMePlease a răspuns:

dar ce-ai păţit?
dacă vrei spune-mi şi voi încerca să te ajut cu un sfat

| William a răspuns:

Ce s-a intamplat? Poti sa imi dai mesaj privat daca nu vrei sa scrii aici.

| LoveYou7784 a răspuns (pentru William):

Poti spune si aici. Mi.e indiferent. :/

| William a răspuns (pentru LoveYou7784):

Ok, spune.

| Suck a răspuns:

Nu planje Ană.

Ai 14 ani, ce probleme ai de tot plangi atat? Nu e normal ca un copil sa planga atat, esti hipersensibil.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

„Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat. Fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil."