| MamaMiaaa a întrebat:

Nu stiu ce se intampla dar uneori cand stau pe scaun parca imi transpira fundu. I-am zis colegei mele de camera si a zis ca nu imi poate transpira. am pus mana si e ud. dar de ce? voi ati patit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| DimLight a răspuns:

Conteaza si materialul din care sunt facuti pantalonii/fusta(sau ce porti) ..in functie de asta transpiri mai mult sau mai putin, oricum daca stai pe scaun mai mult de o ora ai sanse mari sa incepi sa transpiri

| MineIsLikeABridge a răspuns:

Stai prea mult timp + ca stai pe un scaun care sigur are un burete care face ca temperatura fundului tau sa fie cam 40 de grade daca stai vreo 2-3 ore, daca stai 6 ore ca mine iti transpira, asta e sistemul de racirea al oamenilor si este eficient, pe langa altele gen : caini prin limba scoasa. Nu ai nimic, sa iti mai dau alt exemplu, cand am alergat 1km am luat o pauza si m-am pus pe o banca rece si can m-am sculat era cu urme de fund, cam toata lumea sanatoasa transpira

| Empathizer a răspuns:

Unde e piele, sunt si glande sudoripare. E normal sa-ti transpire si fundul. Transpiratia e mai abundenta cand e foarte cald, si e posibil sa nu se evapore in ritmul in care e produsa. La fel se intampla si cand stai pe un material care nu permite evaporarea transpiratiei. Aceasta poate lasa pete umede pe haine si pe locul de unde te ridici.

| Cherilyn a răspuns:

Normal, poti transpira prin toate partile corpului daca faci efort mare.