| ona a întrebat:

Nu stiu ce se intampla, nu stiu daca e de la nervi sau de la prea multa certa, dar in ultimul timp nu prea mai pot dormi nu mai am somn.nici ziua nici noaptea, adorm numa pe la 4, 5 dimineata si la 8 jumate da in fiecare dimineata st in picioare, ce pot face ca sa pot dormi si eu ca un om normalsadmi'au recomandat ceaiuri am incercat dar tot degeaba.sad multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| mikella a răspuns:

Nu te poti odihni...incearca la o farmacie poate sunt ceva pastile pentru a putea dormi cum ar fi diazepanu sau stiu eu altceva.cauta la farmacie ca sigur iti vor recomanda farmacistele ceva.

| mgtow a răspuns:

Din cauza vietii supararea si necazurile dau probleme mie mi se mai intampla si sunt in cabina camionului cand ma scol acolo vara e naspa ca nu prea adie vantul si e cald

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.sfatulmedicului.ro/insomnia...dupa ce citesti, intra si urmareste discutiile din forum( gasesti subiectele in josul paginii! )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Renunta la cafea, si la calculator.nu te mai uita la stiri.culcate la 10 seara si trezeste-te la 5 dimineata. un lapte, sau un mar inainte de culcare. ceai verde in loc de cafea.succes.dureaza cateva zile dar va merge.

| s4a a răspuns:

Incearca un supliment de melatonina, seara, cu o ora inainte de culcare.

| Sin a răspuns:

Asta nu e insomnie, asta e de la stres!
Poti sa incerci sa bei un ceai antistres (gasesti la farmacie/plafar) sau ceai de tei cu miere care calmeaza.(ceaiul de tei e imposibil sa nu aiba efect)
Poti sa iei magneziu pentru intarirea sistemului nervos.
Si poti sa faci o baie fierbinte inainte de culcare sa te relaxezi.
Nu incerca sa iei pastile de dormit si alte porcarii ca o sa devii dependenta de ele.