| DemonicBlood a întrebat:

Nu stiu daca am ales bine categoria dar aici consider ca este cel mai apropriat.

Vreau sa stiu si eu o metoda de a ma inalta mai mult. Eu am 16 ani si 1.86cm si 63kg. Ma puteti ajuta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Hei, dar 1, 86 e suficient pentru virsta ta! Mai ales ca mai ai de crescut pina pe la 18-19 ani.
Sau ai prietena mai mare ca tine cumva de vrei sa te mai inalti?happy
Daca chiar mai vrei ceva cm in plus, apuca-te de sport - volei, handbal, baschet. Insa sa nu te miri mai tirziu daca unii iti vor cere ceva din centimetrii pe care tu ii vei aveahappy.

5 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Ai chiar foarte mult pentru vârsta aia, nu te mai plânge atât. Cam aşa aveam şi eu şi acum am 20 de ani şi 2. 05; mai bine ai mai pune vreo 10 kg pe tine.

| Creatza_4434 a răspuns:

Nu consideri ca esti destul de inalt pentru varsta ta? Mai lasa si pentru altiilaughinglaughing(1. 65)hee hee

| poesia a răspuns:

Esti destul de inalt. Dar daca chiar vrei, baschetul te poate ajuta

| ionika17 a răspuns:

1, 86 nu iti ajunge? mai da si mielaughing

| OanaG a răspuns:

Da`mi mie 5 cm sa am si eu 1. 65 laughing

Mai pune-te putin pe ingrasat, ca te bate vantu laughing