| Culturism69 a întrebat:

Nu stiu daca e chiar o problema de sanatate dar transpir enorm de mult. Nu stiu ce naiba.
Stau in pat - transpir.
Ma plimb - transpir.
Mananc - transpir rolling on the floor
In drumu spre sala nu mai zic, leoarca de parca ies din piscina.
Stiu ca elimini toxine si etc dar e chiar in regula sa transpir in halu asta de mult?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| claudica2703 a răspuns:

Nu! nu e problema. Eu am fost la endocrinolog si la dermatolog din cauza asta dar mi-au zis ca nu e problema, e normal laughing doar sa te hidratezi suficientwinking

3 răspunsuri:
| claudica2703 a răspuns:

Multumesc de funda :*

| Chocobunny a răspuns:

Nu ai nicio problema! Avand in vedere ca afara sunt vreo 30 si ceva de grade nu e nimic in neregula sa transpiri mult.Nu uita sa bei multa apa!happy

| EdwardIronWolf a răspuns:

E vara cred ca e normal eu deexemplu transpir cand stau la PC chiar cand scriu acuma cu tine sunt leoarca laughing) crede-ma e normal pana la 11 ani nu transpiram deloc si acuma am 16 si tot is uda ca un porcalau si cred ca esti si tu la fel