Poate fi o dereglare hormonala. Daca intri in (pre)menopauza corpul poate reactiona mai ciudat.
Icearca sa consulti un homeopat bun.
Ceva miscare, dar ceva care sa te faca sa transpiri jumate de ora pe zi ar fi de folos.
Mananca totul gramat si mai rar cartofi fiindca au carbohidrati si nu-s buni. Ia o dieta de pe internet si respect-o timp de cat scrie in acea dieta. Si fa mai multa miscare daca ai timp liber mult. O ora de mers lejer nu este de-ajuns.
Fii atenta: Veti avea nevoie de o operatie de micsorare a stomacului sau poate ca ai o problema la glanda tiroida! Va rog nu neglijati sanatatea dvs. si mergeti cat mai repede la medicul de familie sa va consulte si sa va trimita la niste analize si va va spune exact ce aveti si va veti uram tratamentul adecvat si regimul de dieta! Va recomand sa mancati un pumn de zmeura pe zi care arde repede caloriile, piept de pui la gratar, fara paine, fara dulciuri, mancati unu sau doi fructe( mere.pere,banane,prune,etc...) Multa sanatate va doresc!
Mi-a iesit la analize hipotiroidie.
Ati vazut? Va trebuie operatie la Bucuresti! Ce v-a recomandat medicul?
Amice,esti bolnav? ce tot ii tragi cu operatia? eu nu fac asa ceva. daca slabesc, sa fie fara interventii. daca nu o sa pot, asta e.nu tin neaparat la varsta mea sa arat ca o schiloada.
Domnisoara,te-am recomandat oparatia la Bucuresti, dar mai intai sa consulti cu medicul de acolo ca sa fii sigura daca este nevoie sau nu de operatie! Verisoara mea a fost acolo la Bucuresti ca avea problema cu glanda tiroida medicul de acolo a spus ca e nevoie de operatie si s-a operat! Acuma verisoara mea se simte foarte bine si a slabit deja!
E o prostie sa scot tiroida aiurea.Deocamdata e functionala.
Atunci trebuie sa renunti la paine, la dulciuri, sa mananci carne de curcan (fara colesterol), piept de pui la gratar, este posibil ca o sa aveti diabet! Diabetul este o boala transmisibila genetic de la parintii tai!
Cel mai bine ar fi sa consulti un medic nutritionist. Astfel slabesti sigur si sanatos. Important este nu numai ce mananci, ci si cand mananci, trebuie sa stii ce alimente sunt indicate la anumite ore si care nu (de exemplu, nu este recomandata consumarea fructelor dupa ora 16:00). Totusi, nici sportul nu e de neglijat, cat mai multa miscare e binevenita, daca nu chiar necesara.
Sper ca te.am putut ajuta! Mult succes in continuare!