| MaRRa_2468 a întrebat:

Nu stiu de ce, dar am o nasa care pe timpul acesta la 20 grade ii e frig! Credeti ca este din cauza reumatismului? Pentru ca are reumatism! Cel mai bun raspuns primeste funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ElenaErika a răspuns:

Da.reumatismul sau ciurculatia proasta a sangelui. Incearca sa'i faci masaje la maini sau picioare pentru a imbunatatii circulatia sangelui.

8 răspunsuri:
| cristiancristir a răspuns:

Circulatia slaba a sangelui e problema.

| Hăgiul a răspuns:

Eu cred că reumatismul vine de la naşu`...

| IancuSilviu a răspuns:

Poate fi si asta. nu cumva e racita straight face? Ceva pela plamani sa aiba frisoane?

Mai bine sa faca un control la medic ca nu poate nimeni sa te ajute in astfel de intrebari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca e din cauza reumatismului.Eu sunt tanara, am 16 ani si aproape toata ziua am stat in patura pentru ca mi-a fost frig iar eu nu am reumatism.

| poschinutzu a răspuns:

Nu are cum sa ii fie frig asa ...aiurea...sigur e din cauza reumatismului

| mary28 a răspuns:

Nare circulatiea buna de sange ca si eu as la fel cat ar fi de cald eu as rece la piele

| ruxandra_8011 a răspuns:

Normal ca e de la reumatism

| justinbieber3388 a răspuns:

Nu prea are cum sa fie din cauza reomatismului, e din cauza ca are circulatia sangelui proasta.