| Aalan a întrebat:

Nu știu de ce dar eu inca de mic copil eram mai sensibil deși o bună parte din copilărie mea am crescut la țară în Moldova sensibilitatea mea sa ii spun așa constă în faptul că când văd ac de seringă, transfuziei de sânge etc și oaroce altceva legat de sânge mă dor în primă instanță încheieturile mâinilor și picioarelor și apoi leșin! Va rog frumos sa mă ajutați ce să fac sa nu o mai am toți colegii de la muncă acum râd de mine de la un eveniment petrecut recent ceva sfaturi păreri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

Și mie îmi este frica de spatii închise, eu zic sa nu mai spui de fobiile pe care la ai și asa poate colegii tăi vor uita! Pana la urma sigur se tem și ei de ceva

| CracanelTrasPrintrunInel a răspuns:

E normal sa ai fobii, colegii tai sunt imaturi. Ignora-i.

| Torrpi a răspuns:

Si spui ca esti barbat?
Vai de capul tau!

| cheiemarian a răspuns:

Eram exact la fel la 8 ani am făcut atac de panica și la 12 am leșinat la analize pe care mama mă obligă să le fac, după ce m-am operat și am făcut foarte multe analize și altele mi-a pierit frica, probabil frica ta este generată de ceva din trecut legat de ace și sânge, succes în a îți pierde acesta frică, un sfat ar fi să faci mai multe analize periodice odata la 3-6 luni chiar daca îți este frica pentru că așa îți vei da seama că nu pățești nimic (totul pleacă de la psihic) succes!