| adriana_9981 a întrebat:

Nu stiu de ce dar ma simt foarte rau de ceva vreme...ma simt singura si foarte ciudata. oare dc? am nev de prieteni dar nu gasesc pe nimeni, va rog frum dupa ce rasp lasati-mi si un id ceva sa dau d voi.mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| deeeeeebora a răspuns:

1.stii, fiecare perosna de-alungul vietii experimenteaza" acestelucruri. fac parte din mersul spre maturitate
2.sa Nu uiti niciodata ca Cel de Sus care te-a creat si care te iubeste, te sprijina mereu si euste cu tine(deci nu esti singura)
3.roaga-te Lui si Il vei simti aproape si atunci nu vei mai avea nevoie de nimeni si nimic pentru ca El este totul!:)
http://www.youtube.com/watch?v=ApGYMw-U0Nk

| MeMyseIf a răspuns:

Draga adriana, cindva am cunoscut si eu acelasi sentiment pe care il ai tu acum, si te inteleg acum foarte bine.Nu-ti fa griji te simti asa, probabil, din lipsa unor oameni dragi alaturi care sa te inteleaga, lucru ce l-ai mentionat tu singura in intrebarea ta.
Eu cu mare placere iti pot deveni prieten, fiindca iubesc comunicarea "sanatoasa" si sa cunosc oameni noi.Cu parere de rau o sa fie doar o prietenie virtuala, dar oricum va fi interesant...
id de mess:/somethinghotyea/ sau ma gasesti la cel de skype:/whatuwant32/

| twister a răspuns:

Twister_x3m