| Anddreeaaada11 a întrebat:

Nu stiu de ce ma doare sub rotula. Poate m`am lovit si nu mi-am dat seama, nu stiu. Dar ma doare cand merg, chiar si cand stau, nu pot ridica picioru - il tarai, nici sa-l indrept de tot, numai indoiat pot sa-l tin. O fi grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| DANIEL72 a răspuns:

BUNA.daca nu mai vrei sa simti durerea acea eu iti recomand sa mergi sa iti cumperi de la farmacie "CREMA RELAXANTA" dar sa fie crema nu gel findca este si gel.sa te faci dimineata si seara ca si un fel de masaj si ai sa vazi ca te vei simti mai bine si eu am avut probleme tot cu glezna si mi-a recomandat cineva si este foarte buna.ps-niciodata sa nu multumesti cand cumperi da la farmacie madicamente findca de sanatate nu se multumeste.iti doresc insanatosire grabnica si MULTA BAFTA.

| onasis1961 a răspuns:

Dacă ştii că nu te-ai lovit, mergi de grabă la un ortoped, să nu ai probleme la menisc! Multă sănătate!