| Maxx23 a întrebat:

Nu stiu de ce ma dor dinții cand mestec mancare. Am fost la dentist de 4 ori si merg in continuare dar stomatologul nu explica nimic. Mi-a pus niste tratamente si ma dor inca cand mananc pe o parte.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cand mesteci gumă, te dor?

| Dana2103 a răspuns:

Pai nici el nu stie
Mergi la altul

| CatalinB11 a răspuns:

Schimba medicul dentist. Un medic profesionist ar trebui sa iti ofere explicatii. Exista o cauza iar, cu tehnologia pe care o avem in zilele noastre, ar trebui sa iti dea un raspuns referitor la problema. Bafta!

| Ghabby a răspuns:

Pe mine de exemplu ma intreaba dentistul daca m-a durut ceva de cand am fost ultima oara si pana acum. Din faptul ca intreaba asa mie imi da impresia ca există si posibilitatea sa greseasca si se asigura ca a facut totul bine. Dar depinde daca alea 4 ori in care ai fost ti-a lucrat la acelasi dinte sau la dinti diferiti. Depinde si cati dinti te dor. Poate te dor foarte multi si 4 ori n-a fost suficient pentru toti. Depinde si daca te dor specific dintii la care ti-a lucrat sau altii. Considera sa incerci si alt medic daca in continuare o sa ti se para ciudat la cel la care mergi acum. Sper ca te-am ajutat.

| Maxx23 explică (pentru Ghabby):

In prima zi m-a curățat, am avut un mic puroi și mi-a dat o injecție și mi-a pus o vata in dinte, in a doua zi mi-a scos vata si mi-a pus tratament. In a treia zi mi-a schimbat tratamentul la alt dinte, in a patra zi mi-a pus tot tratament la dinte in mijloc sus. Ma dor dinții cand mananc, pfoai.