| dezi a întrebat:

Nu stiu de unde sa incep.Acum 5-6 luni, am fost in parc cu o prietena sa ne dam cu rolele.Erau foarte multi copii si eu incercam sa ii ocolesc, dar m-am impiedicat de o piatra si m-am lovir la umarul stang. A doua zi aveam o buba pe tot umarul, mana mov si rece ca ghiata.Acum o parte mica din mijlocul umarului lovit nu o mai simt si este putin diferita de culoarea pielii.credeti ca este ceva grav? sa consult un medic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| R3Y a răspuns:

Nu stiu cum de nai putut sa nu te duci la doctor daca e ceva grav si s-ar putea sa-ti pierzi doamne fereste mana?! te-ai gandit la asta? cand nu te-ai dus la doctor nu e de glumit cu asa ceva

3 răspunsuri:
| silvioara a răspuns:

Pff doamne. e rupta sj mie mi s-a intamplat exact acceasi chestie. exact la fel. vezi ca e super grav...doamne ce durerecrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa consulti un medic [in caz ca e ceva grav{sa nu regreti mai tarziu}]

| imDani a răspuns:

Nop. Te mai dai o data. iti invinetesti si cealalta mana si te duci cu amandoua odat'. sa nu faci 2 drumuri. ( da... sunt ironic). Bineinteles ca trebuie sa te duci la un medic ( de asta platesti asigurare nu!?)