| Pitic a întrebat:

Nu stiu exact ce vreau sa devin
mi se pare ca nu ma pricep la nimic,sunt cam neindemantica imi e frica de doctori dar mi,ar placea sa devin psiholog,neurolog pentru ca imi place sa ajut oameni oferindule sfaturi insa nu m, as vedea facandu, le injectii sau altceva,
imi pote exlica cineva ce insemna mai exact psiholog neurolog si ce studii imi trebuie si cati ani dureaza.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| cobra15 a răspuns:

Psihologia nu este o specialitate medicala, facultatea dureaza 4 ani, neurologia este o ramura medicala care se ocupa cu descoperirea si tratarea problemelor sistemului nervos central deci nu prea are legatura cu psihicul dureaza 6 ani facultatea si inca vreo 4 rezidentiatul. Daca nu vrei sa faci injectii si chestii din astea du te la psihologie, pentru alte informatii lasa mi mesaj