| Culturism69 a întrebat:

Nu stiu poate mi se pare mie, dar am urechile cam departate de cap rolling on the floor
As putea spune ca sunt : "Urecheat".
Pot indrepta treaba asta? straight face ( cat si urechile =) )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Λndrei a răspuns:

Si eu am avut aceasta problema si am scapat CAT DE CAT de ea prin operatie.Sa stii ca o astfel de operatie, care se mai numeste si otoplastie, nu este 100% sigura.Adica sa nu te astepti sigur la rezultatul dorit ca rar se intampla asta.
Eu am avut ceva ghinion...adica nu s-au apropiat decat putin.La inceput sunt foarte apropiate de cap dar abia peste vreo.3 luni, cred, poti vedea rezultatul final, in acest timp ele se departeaza.
Operatia costa in jur de 800-1500 euro, depinde de clinica iar daca esti asigurat, minor..casa de asigurari suporta tot.
O sa te doara destul de tare in primele zile si o sa curga mult sange,(atentie..eu am facut o criza datorita acestui lucru), dar o sa fie bine... dupa noroc tongue

3 răspunsuri:
| Vlad201296 a răspuns:

Se poate prin operatie happy

| Láríìśàá a răspuns:

Nu ai cum pui happy. Hai lasă, toți suntem frumoși așa de la natură smug

| Nis_De_1996 a răspuns:

Daca cineva de la tine din familie este tot urecheat inseamna ca semeni cu acea persoana daca nu nu poti face nimic decat sa porti o seapca si sa bagi urechie in ea Funditabig grin