| PiratulJack a întrebat:

Nu sunt fumator si mi-am pus urmatoarele intrebari. Cum simtiti dependenta de tigari? Adica ce simtiti atunci cand aveti pofta sa fumati? Puteti sa o comparati cu o alta dependenta sau pofta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| ionut9708 a răspuns:

Poi cum sa simti, nu se prea poate explica in cuvinte, cum e atunci cand ti-e sete de exemplu.da o funda!

| boogdan91 a răspuns:

Pff.pur si simplu nu te gandesti la altceva decat la tigara atunci cand simti nevoia sa-ti iei doza de nicotina.eu as compara-o cu nevoia de a bea apa laughing

| simpleBoy a răspuns:

Pai,pur si simplu simplu simti o apasare, cum au zis si ceilalti exemplul cu apa

| adyth a răspuns:

E cam ciudat de explicat pentru ca nu se poate compara. Simti un gol din gat pana-n plamani si vrei sa te afumi tongue Si da devii obsedat te gandesti numai la tigara. Dar nu e ca si cum nu ai avea de ales si nu te poti abtine. E doar o chestie de vrute si nevrute. Cine nu "poate"sa se lase de fumat nu vrea pentru ca-i face placere. happy