Eu zic sa iti bagi organu in tigani si sa te duci la prostituate sau pe centura
Domnisoara Alexia, ma scuzati ca va deranjez dar chiar si mie imi sunteti pe plac si imi plac foarte mult raspunsurile pe care le dati oamenilor, sunt foarte detaliate, lungi si chiar inveti si înțelegi ceva din ele
Haha,ce drăguț
Scopul meu principal pe acest site este să ofer răspunsuri cât mai bune și să ajut cât mai mulți oameni.
Așadar, mă bucur că aveți o impresie bună și că vă sunt utile și pe plac răspunsurile mele
Eu cred ca și fetele cu probleme de genul acesta se simt marginalizate. Oamenii au teama, de multe ori când rad, de fapt ei simt o teama și prin ras scăpa de acea senzație. Prefera sa rada ca să para totul mai simplu. Uneori rad din alte motive, poate nici nu te observa dar tu ai senzația ca rad de tine și poate chiar nu e asa. Mi s-a întâmplat odată sa rad cu niște prietene, în acel timp trecea pe strada o fata cu care mai avusesem conflicte dar ea era foarte complexata, era o familie cu mulți copii și cred ca avuseseră parte de bully dar niciodată din partea grupului cu care eu stăteam. A venit apoi mama ei sa ne tragă la răspundere ca de ce radem de ea, dar nu era asa nici 0, 1 %, fiindcă noi chiar nu o văzusem și nu rasesem de ea. Asta e poveste de când eram în liceu sau chiar mai mica. Deci problema era la ea, și în familia ei. Oricum nu ne a crezut deși noi am spus adevărul și îmi amintesc ca mi-a părut rău și m-am simțit tare nedreptățita, chiar și acum îmi amintesc cu neplăcere acea senzație de a fi acuzata pe nedrept. Cat despre țigani, în facultate am avut o prietena buna de etnie roma, nu m-a dezamăgit niciodată, s-a căsătorit cu un strain, nu mai locuiește în România dar suntem prietene și în ziua de azi, doar ca distanta ne a mai îndepărtat puțin. Cat despre problemele tale, trebuie sa existe soluții dar nu cred ca aici pe TPU știe vreunul o rețetă care chiar sa meargă. Dar am văzut ca ai primit și sfaturi care mie mi se par bune de la unii utilizatori
Vlalslsl întreabă: