| Cioco10 a întrebat:

Nu știu sigur, dar e posibil sa fi înghițit o cantitate micaaa de vopsea (de varuit).Nu am simțit niciun gust,mă simt normal,este Ceva grav? Nu m-as duce la urgente, ca doar știu ca aici în oraș poți fi și foarte grav, ca tot aștepți 2-3 ore.
Cum? Eh, pai niște muncitori mi-au dat din greșeală cu pensula vopsea pe fata. (a intors-o brusc fata sa se uite dacă e cineva)
Pls nu râdeți rolling on the floor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CinevaAnonimă a răspuns:

Daca nu te simti rau poti sa uiti de asta.Dar daca totusi iti este frica poti merge la un medic. Bucura-te ca nu ti-a intrat in ochi.

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Beea un pahar de lapte. Nu-i o grozavie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bea lapte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca e ceva grav, oricum, probabil o sa faci febra.

Daca ti se face rau, cheama salvarea

| backback a răspuns:

Depinde ce incrediente are vopseaua(uita-te la incrediente si vezi ce contine, cauta fiecare incredient si vezi care este doza letala in ingestia acestuia)