| xDxDxDxDxD a întrebat:

Nu vreau sa intelegeti gresit dar sunt aproape perfect sanatoasa.nu am stat niciodata in spital,gripa trece repede,nu ma imbolnavesc repede,trece fara pastile, singura mea durere este cea de masele dar nu cred ca asta conteaza.ai mei au mai stat in spital din niste motive pe care nu le discut.intrebarea e:Credeti ca daca sunt asa, la un moment dat, ar putea sa dea ceva peste mine astfel incat sa nu se mai poata face ceva? intelegeti ce zic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

De cele mai multe ori, frica de un anumit lucru este mai rea decat lucrul in sine.Scapa de aceste ganduri rele si bucura-te de viata!

| mona a răspuns:

Nu se stie niciodata ce se poate intampla, daca am sti poate s-ar putea preveni unele dintre ele

| xBya a răspuns:

Depinde de cum iti intretii corpul. Daca faci miscare, mananci echilibrat si nu bagi in tine substante 'necurate', nu prea sunt sanse.

| BassHunter13 a răspuns:

Nu cred..Totul consta de imunitatea ta! asa dintr-o data slabe sanse..Doar sa nu iei contact cu persoane bolnave de vreo boala sa se transmita la tine!

| Generalul a răspuns:

Fiecare dintre noi poate sa fie afectat de o boala incurabila, din diverse motive, majoritatea tin de mostenirea genetica. Atata timp cat ai viata sanatoasa si iti faci regulat analize si controale medicale (odata la 2 ani cel putin) reduci foarte mult probabilitatea de a se intampla ceva de genul asta.

| Dianapunct a răspuns:

Raspunde`mi pemess puppy dog eyes