| carmen44 a întrebat:

NUu dorm noaptea, ma scol din ora in ora si fumez.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

Bea seara un ceai de musetel+ tei sau un pahar de lapte caldut cu putina miere.
Fa o plimbare seara inainte de culcare, aeriseste bine dormitorul
Evita fumatul inante de culcare.
Daca tot folosesti somnifere cauta -le pe cele naturiste de la farmacia verde.

13 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și peste zi ce program ai?
Suferi de insomnie, ceea ce nu este bine pentru organism. Renunță la fumat.
Mergi la un medic homeopat pentru un tratament mai puțin agresiv decât cel clasic care este de sinteză și mai dă și dependență!
Pa, pa.

| darrio2007 a răspuns:

Ok.Si noi ce putem face? Ia somnifere ca sa nu te mai trezesti noaptea.

| Azµre a răspuns (pentru darrio2007):

Cel puțin ea doar fumează, tata fumează și citește din oră în oră noaptea laughing

| darrio2007 a răspuns (pentru Azµre):

Nu-i bine.Si eu sunt fumator dar nu am fumat noaptea decat in armata.Cand ieseam din postul de santinela.Cateodata si in post.

PS: Taicămiu lucrează în armată, e comandor laughing
Se înțelege...

Da.E clar.De-asta.

Dacă ți-aș zice că toți care lucrează în armată sunt tâmpiți nu m-ai crede rolling on the floor

Cum adica? Si tatal tau lucreaza in armata.

Adică simplu, în ditamai instituția și aici mă refer la Academia De Înalțe Studii Militare din București, numai tâmpiți sunt. În afară de faptul că frec menta toată ziua mai sunt și bătuți în cap. Mai rău ca niște copii de aici de pe TPU, nu mă miră dacă mulți n-au cont aici, dacă ei au pe facebook și își dau like-uri...
Nu mă cheamă pe mine odată la 2 zile să le repar calculatoarele sau să îi ajut să facă nu știu ce ***-uri de prezentări că nu sunt capabili.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu folosi somnifere. Organismul se obisnuieste cu ele si in timp nu-si mai fac efectul.
Bea un ceai de tei seara. Fa o plimbare buna, sa te oboseaca si aeriseste bine camerele. Incearca sa te abtii sa nu mai fumezi macar noaptaea. Daca in primele zile te mai trezesti, nu fuma ci mai bea un ceai. Vei readuce organismul la normal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Vai lasă ţigările, ai un pic de voinţă şi lasă-le!
Nu-ţi recomand să foloseşti somnifere, devii dependentă şi nu-i bine.
Fă-ţi un ceai calmant înainte de culcare şi încearcă să adormi, nu te mai gândi acolo.
Te pup!

| SkaterGirl112 a răspuns:

Inseamna ca ai insomnii. Esti fumatoare? Eu iti zic sa te lasi de fumat, poate de asta nu poti dormi.

| idealman a răspuns:

Si eu la fel