| Sara a întrebat:

O colega de-a mea m-a anuntat astazi, ca aseara a avut balonari s a simtit rau la burta si noaptea in somn s a trezit de a dreptul uda. Cand a ajuns la baie. nu s a speriat ft tare crezand ca i a venit ciclul, ea fiind obisnuita cu cantitati mai mari in primele doua zile. Dar nu dupa mult timp, stand in pat a avut o durere si mai mare abdominala si cand a ajuns in baie a observat doua cheaguri de sange nu ft mari. A ajuns la spital, spre fericirea ei sta chiar vis a vis de maternitate. a curatat-o i a dat niste calciu. Si acasa... deloc control. Va imaginati? Oare ce a patit? Acum a trecut aprx 12 ore de atunci si nici un pic de sange si se simte perfect. Se poate sa fie o dereglare hormonala? Luna asta i a venit ciclul cam acum 2 saptamana.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu cumva a pierdut o sarcina incipienta? Si curatatul ala e un chiuretaj de curatire a cavitatii uterine de eventuale resturi? Calciul i l-a dat ca sa nu mai sangereze.

| Sara explică:

Ea asa mi a zis ca a curata o. nu e gravida.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Dupa cum ai povestit tu...cred ca a fost insarcinata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Curatat, inseamna chiuretat? foarte putin probabil sa o chiureteze fara a fi insarcinata. daca a avut ciclu, asta nu inseamna ca nu putea fi insarcinata.