Pai o poti ajuta sa isi gaseasca un iubit care sa ii satisfaca poftele carnale astfel nu se va mai masturba. Asta cu conditia ca persoana respectiva sa o satisfaca pe deplin.
O poti ajuta prin a face diferite activitati impreuna cu ea, asa ea nu se va plictisi si nu-i va mai fugi mintea la asa ceva.
Bună.
Practicarea unui sport mai diminuează din dorinţa acerbă de a se masturba.
Pa, pa.
Stai mai mult cu ea, faceti plimbari pe afara, prin parc, magazine, orice astfel incat sa nu se mai poata masturba,... si incet incet o sa ii treaca[eventual o "actiune, doua seara pana termina definitiv]
Masturbarea nu e un motiv de ingrijorare
sunt o gramada de interviuri si alte cele cu doctori care spun ca nu are importanta de cate ori te masturbezi
daca fata se simte bine si i place las-o sa se masturbeze
singurul motiv de ingrijorare ar fi igiena si sa aiba grija sa nu se raneasca
In primul rand nu mai arunca pe asa zisa colega ca e vorba de tine apoi incearca sa iti faci orice preocupari sa nu te mai gandesti la prosti ...mastarurbarea dauneza deoarece prin ejaculare se pierd subsante esentiale corpului omenesc. doar de aia obosesc barbati dupa o partida de amor si i ia somnu
Si colega ta are 13 ani, e ultima la scoala, parintii se cearta non-stop si este neglijata constant, nu? Sa-ti spun adevarul? Este o inadaptata a societatii.Asta e metoda ei de a scapa de tensiunile zilei.Nu-i grav atata timp cat masturabarea este ceva fiziologic, nu o obsesie cum este in cazul ei.
Probabil stie ca e exagerat ce face si tocmai de aia o face. Are probleme psihice si cerseste atentie.
@satana
Am o pregatire specialá in satanalogie.Sunt expert in expulzarea demonilor din oameni
Nony, imi pare mie ca nu stii cu cine vorbesti? Expertul expertilor daca esti nu-mi poti scoate nici macar un fir de par.Garantat! Ar fi mai bine daca ai exorciza siteul de copii, ce zici?
@Satana
Ai dreptate, nu stiu cu cine vorbesc, dar tu, stii? Posibil, esti atatcunoscator si mai ales, omniprezet. Ti-am apreciat postarea de aseara dar nu si raspunsurile. Pustoaicele fac ¨treaba¨ adminilor, eu imi fac treaba mea. Ce ar fi sa-ti vezi de treaba ta?
anonim_4396 întreabă: