Recomanda-i colegii tale sa mearga la medicul de familie de inceput, majoritatea isi trateaza singuri raceala, dar intervine intrebarea: raceala ta e gripa sau gripa ta e raceala?
Pe langa asta tusea de care ne-ai zis ca o aveai in copilariei la majoritatea adultilor poate fi de la cu totul si cu totul alta cauza, unii au tusea fumatorului, la altii a ramas ca o sechela post-covid, altii au probleme la plamani, unii chiar TBC s-a.m.d
Tusea este un simptom in sine dar afectiunile pot fi multiple.
Spune-i si tu colegei tale sa mearga la medic, ca sa nu pateasca ca tine. Vina era ca ai suportat asa 3 luni, iar mama ta nu si-a pus semne majore de intrebare in privinta medicului la care ti fost.O regula de bun simt pe care romanii nu o inteleg este sa stai acasa cand esti racit, nu sa dai si la colegii de la scoala, de la munca etc.
Te plictiseai și ce ți-ai zis: Hai să plictisesc și pe alții. Dacă nu ai ce face ieși la o plimbare în parc. Weekendul acesta va fi o vreme excepțională.
Întrebarea pare mai mult retorică, dar povestea ta m-a pus pe gânduri.
Mă face să realizez câte probleme s-ar putea rezolva atât de ușor dacă ar exista mai multă informare și interes.
Tu nu ai avut nicio vină.
În sfârșit cineva îmi dă dreptate! Asta mi-a fost viața vreo 3 luni la vârsta de 12 ani!