Lucreaza si la Centrul Medical Unirea-Policlinica Pasteur, str.Pasteur 24/72. www.cmucluj.ro; www.cmmcluj.ro
E un om de nimic, genul de medic care distruge sistemul sanitar in Romania. A ajuns sa lucreze la Stanca deoarece avea pile, Medicul anestezit sef ii e nas, iar barbatul ei, e un politician imputit cu relatii. Asta e tara romaneasca, medicii buni sunt goniti din tara de cei ca Oancea care ocupa locul unui medic copetent si nenorocesc vieti pe bani grei. Cu stilul ei mieros, inseala pe multi, dar ca medic nici o vaca n-as mai dat pe mana ei sa o opereze
Da, am nascut cu ea din nefericire, daca vrei sa afli experienta mea, citeste articolul postat pe blogul meu http://informatii-a-z.blogspot.com/
Buna darkerthanblack, as vrea sa-ti spun ca am nascut cu Oancea Mihaela si din pacate a fost unul din cele mai urate momente din viata mea. Ma rugam de ea sa ma ajute si mi-a zis ca n-are ce sa faca si a iesit lasandu-ma cu femeia de servici. Am nascut cu femeia de servici la Gine II ( D. Stanca) A vorbit la telefon si dupa ce a primit un telefon important a venit sa ma coase. E extrem de materialista. Cand si-a primit "spaga" replica ei a fost "n-am crezut ca mai primesc cea". Ps eu am venit infectata de pe urma"cusaturilor ei". Imi apare rau NU o recomand!
Oancea Mihaela este o doctorita lipsita de umanitate si profesionalism! Am nascut cu ea in 2009 de Craciun. Am nasut la Dominic Sanca in Cluj pe o punga de gunoi (in cele mai infecte conditii) iar Oancea Mihaela (nu merita titlul de dr) nu a facut nimic in afara de a da sms-uri. Tot la Spitalul Dominic Stanca din Cluj a murit cu aceeasi echipa de medici in aceeasi luna o femeie A facut hemoragie interna si NU A VAZUT-O NIMENI! AR trebui INCHIS acel spital si ridicate drepturile de practica medicilor care au fost de garda!
Dar ei iau spagi grele in continuar inclusiv nerusinata asta de Oancea care nu m-a ajutat cu nimic decat ca si-a deschis buzunarul! IMI pare rau ca n-am raportat-o la procuratura si la colegiul medicilor atunci. Mi-era mila de ea ca era gravida...
DIN PACATE o cunosc si eu. M-am lasat inselata de zambetul ei si de felul ei mieros de a fi. Desi citit despre ea pe net o gramada de lucruri negative tot m-am dus la ea. Ghinionul meu. Am mers in fiecare luna la consult la NovoGin unde ea e una din actionare. Analizele la sange m-a pus sa le fac tot acolo. I-am spus ca o sa nasc la Stamca pentru ca nu imi permit 7500 lei cat e o cezariana la NovoGin. A insistat de3 ori la ultimul consult. La Stanca i-am pus in plic 700 lei. Colegele de salon au dat cate 400, 500 lei, eu am zis ca las sa fie multumita. La terapie intensiva nu a venit deloc. O idioata de acolo mi-a tras de sonda de am crezut ca ma rupe in 2, cica din greseala. In 3 zile m-a vz de 2 ori. Dupa o saptamana mi s-a infectat operatia. Ea era la schi. La spital nici un coleg de-al ei nu a vrut sa ma atinga pe motiv ca e greseala profesionala. Am mers la alte spitale, inclusiv spitalul militar. Acelasi raspuns...greseala profesionala. Ea nu mi-a scos firul intradermic si a facut nu stiu ce prostie de legaturi. Era in ianuarie 2015, -10 grade afara, cu fetita de 2 saptamani ma plimba sotul intre spitale. Dupa ce a revenit de la schi m-a primit. La 2 zile imi facea cu bisturiu gauri in operatie pe viu, cate 3, 4 fara anestezie, nu e voie pentru ca extinde infectia. Strangea sa scoata puroiul. Imi venea sa mor de durere. In timpul asta aveam o fetita nou nascuta acasa pe care o alaptam. De fiecare data ma intreba :" da chiar asa rau te doare?" Tot la 3 ore trebuia sa ma pansez si sa strang puroiul. Mergeam la spital, o sunam sa ii spun ca am ajuns, venea dupa 2, 3 ore. In timpul asta fetita mea era in fata spitalului on masina cu sotul. Chinul a durat 6 saptamani in care operatia mea a fost desfacuta pe o lungime de 10 cm, latime 2-3 cm. Dupa 6 saptamani cand am strans de burta a sarit puroiul pe jumate din oglinda din baie. Atunci am zis ca nu vreau sa mor si s-a hotarat ca ma reopereaza. Mi-a facut o operatie de Frankenstain. Cusuta cu ate la exterior. La cine arat nu crede ca e operatie facuta in secolu asta. Din sala de operatie m-a dus intr-un salon fara baie, faca sa vina sa ma vada iar pentru un calmant dadea sotul cate 50 lei la asistente. Niste nemernice si alea care nu misca un deget fara bani. Dupa 3 ore in care credeam ca o sa mor de durere am sunat-o iar raspunsul ei a fost "da chiar asa rau te doare?" Aveam o operatie se 10 cm, excizie tumorala cauzata de infectie, si cusatura pe exterior. Dragi viitoare mamici, daca ati citit pana la capat, trage-ti voi concluziile. Am mai cunoscut 3 mamici in spital cu aceleasi probleme. Una era de 7 zile pentru ca a nascut natural si s-a infectat pentru ca a cusut-o cu nu stiu ce fire. Lucru confirmat de altii din spital. La ea trebuie sa iti duci firele cu tine
Mario1996 întreabă: