| marniii a întrebat:

O intrebare aiurea! Dar e normal si sanatos ca tot ce secreta corpul meu sa fie dulce? Transpiratia de exemplu. Eu cand transpir am un miros dulce, nu intepator. Iubitul meu cand ma pupa sau facem alte chestii mereu imi zice ca am gust dulce si am citit ca inghinal poate insemna ca am o infectie, dar tot corpul meu e asa

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Lioana a răspuns:

Esti dulce la figurat probabil. E un compliment.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Diabet, trebuie sa faci analize de sînge sa vezi glicemia cît este de mare, ce varsta ai?

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Transpiratia dulce indica un exces de zahar in organism provenit de la ciocolata, bomboane sau alte dulciuri si produse cu zahar, fructe dulci, sau chiar alcool.

Pe internet adesea gasesti, cautand dupa simptome, rezultatul cel mai negativ, de exemplu aceasta boala - https://www.webmd.com/a-to-z-guides/what-is-maple-syrup-urine-disease.

Totusi, cel mai indicat e sa te adresezi medicului de familie pentru un sfat avizat, nu sa cauti aici pe TPU sau pe google.

| sarmuelsarmy a răspuns:

Da nici eu nu cred ca e normal

| Violleta2022 a răspuns:

Posibil diabet!

| mi25 a răspuns:

Nu ai nici un diabet, CristiDinBucuresti vorbeste prostii.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mergi si fa niste analize de sange... poti incepe cu glicemia

| AdioTPU a răspuns:

Masoara-ti glicemia, fa niste analize de sânge și un control medical.