anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O intrebare antica exclusiv pentru FETE! E in regula daca folosesc tampoane chiar daca sunt virgina? Pentru ca am auzit o gramada de chestii si nu mai stiu ce sa cred.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| dianacool a răspuns:

Hey.Daca inca mai esti virgina poti folosi tampoanele externe.Dar sa nu le folosesti pe cele interne pentru ca sunt pentru femeile care nu mai sunt virginee. Sper ca te-am ajutat!:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Tampoanele nu sunt pentru virgine, pentru ca te dezvirgineaza, pentru domnisoare se folosesc absorbantele!
Totusi, daca iti faci griji in privinta asta, ar trebui sa vorbesti cu un medic sau cu parintii tai inainte de a incepe sa folosesti tampoane.
Sper ca te-am ajutat cat de cat!
Te pup!

| flore45 a răspuns:

Parerea mea e ca nu e in regula, doar cele care nu mai sunt virgine ar trebui sa le foloseasca.